Kraamzorg Novi
      

Reviews :


Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Julia, Philip & Sam Tulp
18-09-23 21:36:31
Wat een rots in de branding was loes voor ons tijdens de kraamweek van ons eerste kindje Sam. Een ontzettend fijne kraamhulp die houdt van aanpakken en veel kennis en ervaring heeft. De borstvoeding wilde bij ons niet goed lukken en loes heeft ons met haar trucjes en handige hulpmiddelen (van alles achter de hand in de auto) ontzettend geholpen. Maar naast borstvoeding en het zorgen voor de baby zorgde ze ook goed voor ons: slapen wanneer dat kon en zorgen dat wij ons nergens anders mee bezig hoefden te houden behalve de baby en onze eigen rust en gezondheid. Ook konden we haar altijd ‘s avonds nog een berichtje sturen als we vragen hadden. Loes was echt onze steun en toeverlaat in de eerste week met Sam, met een gezonde dosis humor!
Lizette en Rick Verheij
27-10-22 13:58:15
Wij wensen iedereen zo’n lieve, fijne, doorpakkende, behulpzame en gezellige kraamzorg als Loes! De eerste week met je baby is zo bijzonder, soms kwetsbaar en spannend, maar met Loes in je huis, liep bij ons de week op rolletjes op de blauwe wolk. Haar steun is onmisbaar geweest voor ons, of het nou ging om hulp bij borstvoedingsperikelen of tips voor slapen en (heel belangrijk!) en eigen rust! Wij weten vrijwel zeker dat onze start met ons zoontje zo goed is geweest door de hulp van Loes. En daarvoor kunnen wij je niet genoeg bedanken! Dus ben je zwanger, twijfel niet en vraag of Loes jouw kraamverzorgende kan zijn! Goud waard! Veel liefs, Lizette en Rick
Evelien, Roosmarijn en Fendee Luitjes
10-09-22 22:52:43
Lieve Loes,

We waren ontzettend blij met jou als kraamhulp in een voor ons heel spannende week. Na iedere nacht waren we blij dat je er ‘s ochtends weer was. We hadden altijd vragen waar je wel raad mee wist en daarnaast hebben we zoveel mooie gesprekken gehad. Het klikte gewoon goed. Je was echt van alle markten thuis: lief voor Fender, lief voor beide moeders, erg verzorgend. Zelfs met weinig in huis maakte je nog lekkere ontbijtjes en ook voor het eten nam je zelfs boodschappen van huis mee. Kortom, toen je wegging toch een traantje weggepinkt. Mochten we in de toekomst nog een wondertje krijgen, dan hopen we dat je weer bij ons komt. Liefs ons
Michelle Koch
15-06-21 15:34:09
Lieve Loes,

Dankjewel!! Wat ben jij professioneel, zorgzaam, gezellig en zo lief voor het hele gezin. Ondanks dat het ons tweede kind was, heb je ons toch dingen bij kunnen leren en ons zelfvertrouwen gegeven in die dingen die we verleerd waren of weer spannend vonden. Mocht een derde kindje ons in de toekomst gegund zijn, weten wij wel dat wij jou graag weer zien! En tot die tijd mag je ook altijd een kopje koffie komen drinken natuurlijk ;).

Liefs Yasmina, Louay, Sofian en Michelle
Jamy en Jaap Fijlstra
06-06-21 10:26:00
Lieve Loes,

Bedankt voor jouw goede zorgen, gezelligheid, lekkere bami!! adequate handelen en het delen van jouw kennis met ons.
Het was een bewogen week maar je bent er altijd voor ons geweest, altijd bereikbaar - telefonisch en fysiek. We hebben ons geen moment alleen gevoeld, je stond altijd voor ons klaar.
Kom nog eens langs voor een kop koffie :-)!

Lieve groetjes,
Jaap, Jamy & Liam
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram