Kraamzorg Novi
      

Reviews :


Gastenboek

20 berichten op 2 pagina's
Julia, Philip & Sam Tulp
18-09-23 21:36:31
Wat een rots in de branding was loes voor ons tijdens de kraamweek van ons eerste kindje Sam. Een ontzettend fijne kraamhulp die houdt van aanpakken en veel kennis en ervaring heeft. De borstvoeding wilde bij ons niet goed lukken en loes heeft ons met haar trucjes en handige hulpmiddelen (van alles achter de hand in de auto) ontzettend geholpen. Maar naast borstvoeding en het zorgen voor de baby zorgde ze ook goed voor ons: slapen wanneer dat kon en zorgen dat wij ons nergens anders mee bezig hoefden te houden behalve de baby en onze eigen rust en gezondheid. Ook konden we haar altijd ‘s avonds nog een berichtje sturen als we vragen hadden. Loes was echt onze steun en toeverlaat in de eerste week met Sam, met een gezonde dosis humor!
Lizette en Rick Verheij
27-10-22 13:58:15
Wij wensen iedereen zo’n lieve, fijne, doorpakkende, behulpzame en gezellige kraamzorg als Loes! De eerste week met je baby is zo bijzonder, soms kwetsbaar en spannend, maar met Loes in je huis, liep bij ons de week op rolletjes op de blauwe wolk. Haar steun is onmisbaar geweest voor ons, of het nou ging om hulp bij borstvoedingsperikelen of tips voor slapen en (heel belangrijk!) en eigen rust! Wij weten vrijwel zeker dat onze start met ons zoontje zo goed is geweest door de hulp van Loes. En daarvoor kunnen wij je niet genoeg bedanken! Dus ben je zwanger, twijfel niet en vraag of Loes jouw kraamverzorgende kan zijn! Goud waard! Veel liefs, Lizette en Rick
Evelien, Roosmarijn en Fendee Luitjes
10-09-22 22:52:43
Lieve Loes,

We waren ontzettend blij met jou als kraamhulp in een voor ons heel spannende week. Na iedere nacht waren we blij dat je er ‘s ochtends weer was. We hadden altijd vragen waar je wel raad mee wist en daarnaast hebben we zoveel mooie gesprekken gehad. Het klikte gewoon goed. Je was echt van alle markten thuis: lief voor Fender, lief voor beide moeders, erg verzorgend. Zelfs met weinig in huis maakte je nog lekkere ontbijtjes en ook voor het eten nam je zelfs boodschappen van huis mee. Kortom, toen je wegging toch een traantje weggepinkt. Mochten we in de toekomst nog een wondertje krijgen, dan hopen we dat je weer bij ons komt. Liefs ons
Michelle Koch
15-06-21 15:34:09
Lieve Loes,

Dankjewel!! Wat ben jij professioneel, zorgzaam, gezellig en zo lief voor het hele gezin. Ondanks dat het ons tweede kind was, heb je ons toch dingen bij kunnen leren en ons zelfvertrouwen gegeven in die dingen die we verleerd waren of weer spannend vonden. Mocht een derde kindje ons in de toekomst gegund zijn, weten wij wel dat wij jou graag weer zien! En tot die tijd mag je ook altijd een kopje koffie komen drinken natuurlijk ;).

Liefs Yasmina, Louay, Sofian en Michelle
Jamy en Jaap Fijlstra
06-06-21 10:26:00
Lieve Loes,

Bedankt voor jouw goede zorgen, gezelligheid, lekkere bami!! adequate handelen en het delen van jouw kennis met ons.
Het was een bewogen week maar je bent er altijd voor ons geweest, altijd bereikbaar - telefonisch en fysiek. We hebben ons geen moment alleen gevoeld, je stond altijd voor ons klaar.
Kom nog eens langs voor een kop koffie :-)!

Lieve groetjes,
Jaap, Jamy & Liam
Tom en Evelien Vrenken
18-10-20 11:50:00
Lieve Loes!

Wat een ontzettende heldin ben jij! En wat zagen we er tegenop toen je ons na een weekje weer verliet, want je wist alles zo goed. Maar wat bleek... je had ons in die tijd stiekem zoveel geleerd en laten zien dat we als het even lastig werd dachten “what would Loes do?” En dan hadden we gelijk het antwoord! Je gaf ons vertrouwen!

En dan hebben we het nog niet eens over je heerlijke maaltijden, het feit dat het nooit opgeruimder was in huis en dat je ook nog eens super goed zorgde voor onze zoon, zodat wij konden rusten en herstellen!

Je wordt gemist, inmiddels meer je persoonlijkheid en aanwezigheid want we redden het qua zorgen heel goed zonder je, maar je was een fantastische leraar voor deze jonge ouders en de kleine man.
Kom je terug als we toe zijn aan de volgende? 🙏

Liefs,
Tom en Evelien
Izabell ten Kate
13-07-20 20:43:48
Loes kwam als een kadootje last minute ons leven binnen. Het was voor beide een soort blind date want de kraamzorg die we hadden ontmoet en gesproken kon op het laatste moment niet. Maar gelukkig kwam Loes bij ons en daar zijn we heel blij en dankbaar voor! Ze heeft ons de eerste week zoveel geleerd en vertrouwen gegeven met ons meisje. Als ik nu moet zeggen wat is een fijne kraamtijd en wat is een fijne kraamzorg: dan zeg ik dat onze kraamtijd helemaal relaxt was en dat Loes ons perfect aanvoelde wat wij nodig hadden als nieuw gezin. We vonden het jammer dat de week erop zat maar gelukkig hebben nog goed contact met haar. Dank je wel lieve Loes! Liefs, Iza, Mic en Félice 🙏🏻🤗
Ploni Witteveen
21-06-20 21:53:47
Dankzij Loes hebben wij echt een hele fijne kraamweek gehad. Ze is ontzettend zorgzaam, doorpakkend, relaxed, benaderbaar en gezellig. Ook heeft ze veel geduld en is ze super lief. Na de kraamweek ook nog contact gehouden over verschillende dingen waar ik vragen over had. Echt een aanrader!
Kinga Sporys
06-06-20 20:54:18
We were lucky to have Loes with us after the birth of our both children. And both times Loes made this time very special, relaxed, warm and just perfect. I can't imagine to have better support. She gave us plenty of good advices, helped us with the older son, always had an open ear for our questions and concerns and prepared us very well for the time after "kraamtijd". It's really amazing how she can take care of everything:-) we wish everyone could have her for this precious time! Loes, thank you once more for everything!!!
Janou Rietdijk
07-05-20 19:25:32
Dankzij Loes hebben wij een heerlijke en relaxte kraamweek gehad! Loes is lief, zorgzaam, rustig en professioneel. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met de borstvoeding en ons het vertrouwen gegeven dat we het als gezin helemaal zelf konden na de kraamweek. We zijn haar ontzettend dankbaar en zouden niemand anders meer willen!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram